EFT workshop online

Den 30 maj mellan 1500 och 1700 syns vi online, om du vill, och fördjupar oss i det fantastiska verktyget EFT - Emotional Freedom Techniques. EFT minskar stress, så mycket är bevisat och forskat i, men det gör så myckt mer. När vi går igenom kroppen istället för att hitta vägen genom tankarna, öppnas en genväg till vad det verkligen handlar om. Och brevid den genvägen finns kraften och lösningen. 

På dessa två timmar hittar vi punkterna att knacka på. Vi går kort igenom metoden och fördjupar oss i olika praktiska tillämpningar. Du kommer efter genomgången workshop kunna använda EFT för egen del och även hjälpa och stötta dina nära och kära.

Titta gärna mer på youtube klippet "EFT demonstration" för att få en känsla för vad det handlar om. Och minns att EFT kan användas både för stort och smått, kort och långt. Jag själv kan knacka kanske två tre minuter för att väcka mig själv ur stressande känslor, det räcker ofta bra. Klippet du ser på youtube är den längre varianten där vi kontinuerligt kan läka sår i det förgångna.

Anmälan gör du genom att maila cilla@fluvius.nu senast 25 maj.

Kostnad för workshopen är 300 kronor som betalas in i förskott till Fluvius HB, bg 669-5928 i samband med anmälan. Märk inbetalningen med "EFT ws".

Varmt Välkomna!