Kroppsterapi workshop online

I kroppen lagras dina upplevelser och genom det fortsätter att påverka och upprätthålla mönster i din vardag. När vi med tankarnas hjälp försöker förändra tillstånd och beteenden, så kan det ta längre tid än att vara i kontakt med kroppen och genom kroppen förändra det vi önskar. 

Kroppsterapi är egentligen ett ord för att beskriva att kroppen får ta plats, att vi lyssnar till dess uttryck och genom det förlöser det som kroppen håller. Vi kan också genom att ge kroppen en lyssnande hand, hitta dolda resurser som fanns där hela tiden, när vi kanske var upptagna att söka precis dessa resurser utanför oss själva. Vi kan också höra intuitivt vad kroppen behöver för att återställa balans och harmoni. 

Kroppen är inte något bihang till hjärnan utan en portal till nuet där allt potentiellt sätt är helt, dvs vår splittrade upplevelse som söker, får vila och njjuta av livet här och nu. 

Lyssna mer på vår podd om kroppsterapi här.

Den 7 juni mellan klockan 15 och 17 erbjuds möjlighet att fördjupa sig i kroppen och dess ärliga uttryck. Du hittar en annan person, vän, partner eller annan, och ni praktiserar på varandra. Vi kommer ge några olika metoder att beröra och vara med kroppen och ge utrymme för praktisk tillämpning. Workshopen är online och ni behöver ha mjukt underlag plus filt och eventuellt kudde och plats att ligga ner för en person och plats för den andra personen att gå runt, både sidor och ovanför och nedanför. Övningarna utförs med kläderna på. 

Titta gärna mer på youtube klippet "Kroppsterapi workshop online" för att få en känsla för vad det handlar om. 


Anmälan senast 3 juni till cilla@fluvius.nu.

Kostnad 300 kr, betalas i förskott till bg 669-5928, Fluvius HB. Ange "Kroppsterapi ws" på inbetalningen.

Workshopen kommer att hållas online, länk skickas innan tillfället.