Träna dig till överflöd

Gratis guidad meditation - tryck på länken så får du meditationen.


Visste du att vårt medvetna jag kan bara hantera en bråkdel av information jämfört med vårt omedvetna jag? När du med ditt medvetande försöker förutse varje detalj och kontrollera utkomsten på dina projekt, vad det än månne vara, privata som affärsmässiga, så använder du oftast den del av dig som är begränsad. Den del som aldrig kan se annat än en mikroskopisk del av verkligheten.

Vill du snabbare nå dina mål - och dessutom få det bättre än du någonsin fantiserat om - ja, då ska du blanda in mer än ditt medvetna jag.

Du har antagligen lång erfarenhet att tro på dina tankar och vilja kontrollera din omvärld. För att du på allvar ska kunna använda denna enorma rikedom till kunskap och manifestation som ditt omedvetna jag har tillgång till, behöver du träna, träna ofta på att släppa taget, på att öppna och ta emot.

Gör ett avtal med dej själv att medvetet träna upp denna förmåga, att lita till annat än dina tankar, genom att lyssna på meditationen eller bara minnas övningen, minst en gång per dag i två veckor. Reflektera sedan hur detta påverkar dej - blir du lättare till sinnes, ser du fler möjligheter, verkar synkroniciteten med händelser och personer bara öka, att du får det du vill ha och än mer? Du finner den guidade meditationen här.